OVER ONS

 
Jamie-Lee van der Land PassievolVitaal
  • Facebook
  • Instagram

Wie ben ik?

Mijn naam is Jamie-Lee, ik ben 22 jaar oud en ik ben gek op sporten. Mensen motiveren en ze hun doelen te laten bereiken, dat vind ik heel gaaf! Ik sta positief in het leven en zie het glas vrijwel altijd halfvol. Dit probeer ik ook in mijn trainingen te verwerken. Op deze manier komt en vertrekt iedereen met een fijn gevoel. Trouwens, ik hou van de natuur, ga graag naar het strand in de zomer, vind kerst heel gezellig en ook ik hou van koekjes ;)

Wat doe ik?

Na de middelbare school heb ik gekozen voor de pabo. Vier jaar lang gestudeerd en ik ben leerkracht. In mijn laatste jaar bedacht ik me dat dit niet hetgeen was wat ik tot mijn pensioen wil gaan doen. Daarom heb ik de opleiding fitnessinstructeur gevolgd. Wat een goede keuze! Ik geef trainingen en ik geniet ervan. We sporten serieus en werken aan onze doelen, maar een lolletje tussendoor moet kunnen vind ik. Ik hoop dat ik mensen kan inspireren, geïnteresseerd? Kom dan eens een gratis proefles volgen, lijkt me leuk!

Wie ben ik?

Mijn naam is Michael Walhout, 24 jaar en al m'n hele leven gek op sporten! Als klein jongetje wilde ik altijd voetballen en vooral buiten spelen. Later is dit niet veranderd, alleen het buiten spelen heb ik ingeruild voor het buiten sporten. In 2019 is PassievolVitaal opgezet. Buiten sporten is de hoofdoptie en wat maakt dat mij gelukkig. Ik ben graag in de natuur en hoop mensen te laten ervaren wat de natuur met je doet. Mocht je nog iets over me willen weten, ik ben een kei in dammen en kan perfect eitjes koken.

Wat doe ik?

Nadat ik in 2018 mijn CIOS diploma heb behaald, ben ik gaan uitzoeken hoe ik mijn doel waar kon maken. 'Het gezonder/vitaler maken van de mens en de planeet.' Door PassievolVitaal op te zetten, ben ik een stapje dichterbij mijn doel gekomen. In de bootcamp trainingen train je met gelijkgestemden. Door in een groep te trainen, geloof ik dat je optimale resultaten kan behalen. Ben jij geïnteresseerd? Volg dan eens een gratis proefles!

Michael Walhout PassievolVitaal
  • Facebook
  • Instagram