Bekijk hier wat anderen van ons vinden

Nicky

Bij PassievolVitaal sport je in kleinschalige groepen. Hierdoor hebben de trainers goed zicht op wat jij doet en dat zorgt voor een fijn gevoel.

Renate

Altijd weer een andere training, met veel afwisseling in de oefeningen. Je wordt uitgedaagd en gemotiveerd het beste uit jezelf te halen. Kun je niet meedoen met een oefening? Dan wordt er een alternatief voor je bedacht. Trainingen zijn voor elk niveau, zowel beginnende als gevorderde sporter.

Zoë

Ik ben blij dat ik weer kan sporten na mijn operaties. Bij PassievolVitaal kan dit op mijn eigen tempo en de tijden zijn voor mij perfect. Jullie doen de naam passievol eer aan. Jonge mensen maar met een grote passie voor sport!

Liesbeth

 Leuke afwisselende trainingen. Er wordt serieus getraind, maar er is tussendoor ook tijd voor een grapje. Daarnaast word je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen tijdens de trainingen. 

Eva

PassievolVitaal is een een jong, gezellig en professioneel team. PassievolVitaal helpt je individuele doelen te bereiken op laagdrempelig niveau.

Anouk

 Jullie zijn beide erg betrokken, niet alleen op sporten maar ook naar privé. Dit geeft een vertrouwd gevoel. De trainingen zijn afwisselend en daardoor heel leuk en uitdagend. 

Seline

Voordat ik bij PassievolVitaal kwam sporten was ik erg zoekende naar welke sport bij mij past. Alleen maar hardlopen en krachttraining in de sportschool vind ik saai. Na een proefles kwam ik er achter dat je deze dingen ook kunt combineren, en ook nog eens lekker buiten: win-win! De trainers zijn enthousiast en motiverend zodat je het hoogst haalbare bereikt. Hoe je conditie of kracht is maakt niets uit, ieder traint op z'n eigen niveau. En het is ook nog eens gezellig! :)

Hilde

Na 2 zwangerschappen werd het tijd om iets aan mijn conditie en gewicht te gaan doen. Sporten is nooit mijn hobby geweest, maar bij PassievolVitaal voelt het sporten niet als een verplichting. Elke week is de les anders, het aanbod is daardoor erg gevarieerd. Eén uur sporten is vaak zo voorbij en na afloop ga ik altijd moe, maar voldaan naar huis.

Marissa

Ik heb het echt naar mijn zin bij PassievolVitaal. Het voelt als een hele laagdrempelige manier om te sporten. De afwisseling in trainingen is erg leuk en de thematrainingen (feestdagen) zijn heel erg origineel. 

Zuzanna

Fijn buitensporten in groepsverband. Elke maand een nieuwe uitdaging. Super fijne trainers die je altijd weer weten te motiveren.

Carlien

Lekker trainen in de buitenlucht olv twee gemotiveerde en enthousiaste mensen die hun passie graag delen met anderen.

Daphne

Fit worden in een mooie omgeving!

Genoeg reviews gelezen?
Ervaar het dan zelf helemaal gratis