PassievolVitaal logo

OVER ONS

Wat is PassievolVitaal precies? 

PassievolVitaal heeft een passie voor het helpen van anderen. De afgelopen jaren heb ik verschillende mensen geholpen met hun doelen. Door het systeem wat we nu hebben ontworpen, willen we de progressie van de klant hoger tillen dan bij andere trainingen. Het systeem is voornamelijk gericht op het verdelen van de klant in één van de 3 groepen. Hierdoor zal je optimaal gemotiveerd raken! 

Een positieve omgeving staat voor positieve resultaten. 

Wat is ons doel?

Zo veel mogelijk mensen in de natuur aan het sporten brengen. Hierbij willen we voor de klant een positieve omgeving creëren. Wat bedoelen we daar precies mee?

- De klant komt in een groep met 'like minded people' 

- De klant traint in een groep met mensen van zijn/haar niveau.

Lijkt dit jou wat?

Klik dan op een gratis proefles voor "Women" of "Men".

Wij zijn Michael Walhout & Jamie-Lee van der Land 

Wie ben ik?

Mijn naam is Michael Walhout, 22 jaar en al m'n hele leven gek op sporten! Als klein jongetje wilde ik altijd voetballen en vooral buiten spelen. Later is dit niet veranderd, alleen het buiten spelen heb ik ingeruild voor het buiten sporten. In 2019 heb ik PassievolVitaal opgezet. Buiten sporten is de hoofdoptie en wat maakt dat mij gelukkig. Ik ben graag in de natuur en hoop mensen te laten ervaren wat de natuur met je doet. Mocht je nog iets over me willen weten, ik ben een kei in dammen en kan perfect eitjes koken.

Wat doe ik?

Nadat ik in 2018 mijn CIOS diploma heb behaald, ben ik gaan uitzoeken hoe ik mijn doel waar kon maken. 'Het gezonder/vitaler maken van de mens en de planeet.' Door PassievolVitaal op te zetten, ben ik een stapje dichterbij mijn doel  gekomen. We hebben er bewust voor gekozen om verschillende niveaugroepen aan te houden. Door met een groep 'like minded people' te trainen, geloof ik dat je optimale resultaten kan behalen. Ik verzorg alle Men lessen! Ben jij geïnteresseerd? Volg dan eens een gratis proefles!

Of liever 1 op 1 trainen? Klik dan eens op "Personal Training"

  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram

Wie ben ik?

Mijn naam is Jamie-Lee, ik ben 20 jaar oud en ik ben gek op sporten. Mensen motiveren en ze hun doelen te laten bereiken, dat vind ik heel gaaf! Ik sta positief in het leven en zie het glas vrijwel altijd halfvol. Dit probeer ik ook in mijn trainingen te verwerken. Op deze manier komt en vertrekt iedereen met een fijn gevoel. Trouwens, ik ben bang voor vlinders, hou van de natuur, ga graag naar het strand in de zomer, vind kerst heel gezellig en ook ik hou van koekjes ;)

Wat doe ik?

Na de middelbare school heb ik gekozen voor de pabo. Vier jaar lang gestudeerd en ik ben leerkracht. In mijn laatste jaar bedacht ik me dat dit niet hetgeen was wat ik tot mijn pensioen wil gaan doen. Daarom heb ik de opleiding fitnessinstructeur gevolgd. Wat een goede keuze! Ik geef trainingen en ik geniet ervan. Hoe leuk is het om met een groep vrouwen te knallen en na de training te kunnen zeggen: goh, wat goed hoe je die push up deed. Want ook vrouwen kunnen zulk soort oefeningen! Door de drie niveaugroepen, kan iedereen op haar tempo sporten. We sporten serieus en werken aan onze doelen, maar een lolletje tussendoor moet kunnen vind ik. Ik hoop dat ik vrouwen kan inspireren, geïnteresseerd? Kom dan eens een gratis proefles volgen, lijkt me leuk!

Of liever 1 op 1 trainen? Klik dan eens op "Personal Training"

 

Contact

Nederland

Zeeland

Nollebos, Vlissingen​

Meiveld, Middelburg 

KVK: 75327589

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by PassievolVitaal. Proudly created.

Personal Training / Vragen